Εσείς ποιά θεραπεία θα επιλέξετε για τέλειο σώμα το καλοκαίρι;

 

 

ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ: Ελάχιστα επεμβατική μέθοδος αφαίρεσης του τοπικού λίπους  με μια μόνο συνεδρία.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Έγχυση ενός κοκτέιλ βιταμινών  προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας  ανάγκες στο υποδόριο στρώμα του δέρματος με το οποίο επιτυγχάνεται:

Λιποδιάλυση

Διάσπαση της κυτταρίτιδας

Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος

ΝΗΜΑΤΑ PDO: Ειδικό για το χαλαρό δέρμα και κατάλληλο για όλες τις περιοχές του σώματος.

RF ΡΙΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ:  Ένα απολαυστικό «θερμό» μασάζ που συσφίγγει τις κολλαγόνες ουσίες. Έτσι σμιλεύει το σώμα, βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος.

LPG ENDERMOLOGIE: Πρόκειται για μια μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία, ένα μηχανικό μασάζ που ενεργοποιεί τη λέμφο δημιουργώντας σύσφιξη και σφριγηλότητα στο δέρμα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί μας ασθενείς,

Στη Derma Clinic διακατεχόμενοι έντονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση και έξαρση του Covid-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ασφάλεια όλων μας, το ιατρείο μας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ έκτακτα δερματολογικά περιστατικά.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δύσκολη περίοδος!