Αποτρίχωση

Ανώδυνη, ασφαλής και αποτελεσματική αποτρίχωση όλο το χρόνο ακόμη και στην καρδιά του καλοκαιριού!

 

Ευχηθήκατε να μη χρειαζόταν ποτέ ξανά να ξυρίσετε ή να αποτριχώσετε με κερί τις ανεπιθύμητες τρίχες σας;

Σας απασχόλησε ποτέ ο ενδεχόμενος πόνος με άλλες τεχνικές αποτρίχωσης;

Αν ναι, τώρα υπάρχει τρόπος να έχετε πραγματικά ανώδυνη και μόνιμη μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Το laser αποτρίχωσης SopranoIce® by Alma LASERS συνδυάζει άριστα τις τεχνολογικές καινοτομίες με τα κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα και σας προσφέρει την καλύτερη αποτρίχωση που είχατε ποτέ.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το SopranoIce® καθιστά τη θεραπεία αποτρίχωσης ασφαλή,άνετη και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ακόμη και στο μαυρισμένο δέρμα του καλοκαιριού σε αντίθεση με άλλα laser αποτρίχωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δέρμα απαλό χωρίς τρίχες

Παλιότερα αυτό προϋπόθετε μακροχρόνιες, διαρκείς, πολύωρες και επώδυνες συνεδρίες με απρόβλεπτα και επισφαλή αποτελέσματα. Πλέον όχι.

Το καινοτόμο σύστημα SopranoIce® κατασκευάστηκε για να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γρήγορα, εύκολα και με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες. Στοχεύοντας τον θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματός σας μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του πινέλου (πολλαπλές επαναλαμβανόμενες κάθετες γραμμές για την πλήρη κάλυψη της περιοχής) η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion™) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη και πλέον αποτελεσματική.

Εν-Κινήσει (In-Motion™) Τεχνολογία

Η AlmaLasers πρωτοπόρος της τεχνολογίας της αισθητικής ιατρικής και των laser, κάνει και πάλι τη διαφορά με δύο νέες τεχνολογικές εξελίξεις, υπεύθυνες για την πιο άνετη εμπειρία αποτρίχωσης που είχατε ποτέ.

Η εν-κινήσει (In-Motion™) τεχνολογία θερμαίνει βαθμιαία τον θύλακα της τρίχας κάτω από το δέρμα, έως ότου δε δύναται  πλέον να αναπτυχθούν νέες τρίχες(η λειτουργία το στελέχους του κυττάρου που ευθύνεται για την ανάπτυξη της τρίχας, αναστέλλεται ολοκληρωτικά).

Εξαιτίας δε του ότι η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, η περιοχή θεραπείας διευρύνεται και ως ε τούτου ο χρόνος αυτής είναι πολύ μικρότερος.

Τέλος, χάρη στον πατενταρισμένο ψυκτικό μηχανισμό DualChill™ της AlmaLasers αποτρέπεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων και γίνεται εφικτή η πλέον ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης.

 

Άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης:

LASER Nd Yag by Cutera®

Έχει το πιο βαθύ μήκος απ’όλα τα laser αποτρίχωσης(1064nm).

Ριζική αποτρίχωση DEPIL RF.N®

Παρόλο που είναι ένας κλασσικός τρόποςη αποτρίχωση με βελόνη είναι αναντικατάστατη, γιατί είναι η μοναδική που αφαιρεί τις λευκές τρίχες. Χάρη στη νέα τεχνολογία BLEND δεν αφήνει καθόλου ουλές και σημάδια.

 

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ