Αποτρίχωση

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερες γυναίκες αλλά και άντρες. Οι λόγοι εμφάνισής τους μπορεί να είναι ορμονική αλλαγή, κληρονομικότητα, φαρμακευτική αγωγή κ.α.

 

Η Derma Clinic, εξοπλισμένη με τελευταίας γενιάς μηχανήματα, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε είδους ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Laser Nd Yag by Cutera®

Έχει το πιο βαθύ μήκος κύματος απ’ όλα τα laser αποτρίχωσης(1064nm).

Κατάλληλο για σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Soprano Ice by Alma Lasers®

Το διοδικό laser(810nm) Soprano Ice διαθέτει κατοχυρωμένη πατέντα(In Motion®) η οποία κάνει εντελώς ανώδυνη την αποτρίχωση. Ιδανικό και για ηλιομαυρισμένη επιδερμίδα.

IPL

Η λεγόμενη φωτόλυση κατάλληλη για λευκό δέρμα και σκουρόχρωμες τρίχες. Δεν ενδείκνυται για μαυρισμένο δέρμα.

Ριζική αποτρίχωση – DEPIL RF.N®

Παρόλο που είναι ένας κλασσικός τρόπος, η αποτρίχωση με βελόνη είναι αναντικατάστατη, γιατί είναι η μοναδική που αφαιρεί τις  λευκές τρίχες.

Χάρη στην νέα τεχνολογία BLEND δεν αφήνει καθόλου ουλές και σημάδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί μας ασθενείς,

Στη Derma Clinic διακατεχόμενοι έντονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση και έξαρση του Covid-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ασφάλεια όλων μας, το ιατρείο μας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ έκτακτα δερματολογικά περιστατικά.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δύσκολη περίοδος!