Η Λιπογλυπτική

Είναι η μόνη μέθοδος που πραγματοποιείται σε μία μόνο συνεδρία κι έχει μόνιμα αποτελέσματα. Στη λιπογλυπτική διασπώνται τα υποδόρια διαφραγμάτια κι αναρροφάται το περίσσιο λίπος. Διαφέρει από την κλασσική λιποαναρρόφηση ως προς τον ήπιο χαρακτήρα της, γιατί γίνεται με την «διογκωτική» τοπική αναισθησία, τεχνική που εξελίχθηκε από δερματοχειρουργούς, κατά την οποία διαδικασία μεγάλες ποσότητες υγρών διοχετεύονται στον υποδόριο ιστό, το λίπος ρευστοποιείται και με μία λεπτή κάνουλα αναρροφάται και έτσι εξομαλύνεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα τελευταία χρόνια η μέθοδος εξελίχθηκε με τη χρήση της παλλόμενης κάνουλας, η οποία με τις παλμικές κινήσεις που κάνει μέσα στο λίπος δίνει πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Επίσης με τη λιπογλυπτική δίνεται η δυνατότητα να αφαιρούνται αποθέματα λίπους που αντιστέκονται στη δίαιτα και τη γυμναστική όπου και αν βρίσκονται στο σώμα: γοφοί, μηροί, κοιλιά, χέρια, πόδια και πλάτη. Η διαδικασία αυτή επιτρέπει στον ειδικό ιατρό να διαμορφώνει με ακρίβεια το σχήμα του σώματος, χωρίς κίνδυνο και με ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης. Η λιπογλυπτική είναι από τις ασφαλέστερες τεχνικές που χρησιμοποιείται σήμερα για μόνιμο αποτέλεσμα στη θεραπεία της κυτταρίτιδας και της τοπικής συσσώρευσης λίπους.

Η λιποαναρρόφηση

Τη δεκαετία του 1980 επινοήθηκε η τεχνική της αναρρόφησης του περίσσιου λίπους με μικρές τομές. Η λιποαναρρόφηση έδωσε τη δυνατότητα να βελτιώνονται όλες οι περιοχές του σώματος, συμπεριλαμβάνοντας τις περιοχές του προσώπου (λαιμού, πηγουνιού), στήθους, πλάτης, βραχιόνων, γονάτων, κνημών. Η τεχνική της λιποαναρρόφησης χρησιμοποιείται και για μη αισθητικούς σκοπούς, όπως είναι η αφαίρεση λιπωμάτων, η γυναικομαστία στους άνδρες και η θεραπεία της υπερβολικής εφίδρωσης στις μασχάλες.

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ