Η Τριπολική Ραδιοσυχνότητα

Η συσκευή APOLLO της POLLOGEN αποτελεί συσκευή 3ης γενιάς τεχνολογίας ραδιοσυχνότητας και πρόκειται για το πιο εξελιγμένο σύστημα ραδιοσυχνότητας.

Οι θεραπείες που προσφέρει η συσκευή APOLLO είναι γρήγορες, αποτελεσματικές, χωρίς πόνο με άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η θέρμανση των ιστών εστιάζεται μεταξύ των τριών πόλων είναι ομοιόμορφη και φτάνει σε βάθος έως 20 χιλ.

Πότε μπορούν να γίνουν οι συνδυαστικές θεραπείες;

Οι συνδυαστικές θεραπείες μπορούν να γίνουν με μια χρονική απόσταση ανάλογη με το είδος της θεραπείας σύμφωνα με την υπόδειξη του ιατρού. Συγχρόνως μπορεί να συνδυασθεί με τη θεραπεία LPG Endermologie και με μεσοθεραπεία για περισσότερο θεαματικά αποτελέσματα.

Πότε εφαρμόζεται η ραδιοσυχνότητα;

Η ραδιοσυχνότητα εφαρμόζεται  1-3 μήνες μετά από επεμβατικές θεραπείες όπως: πλαστική χειρουργική, βαθύ χημικό peeling, επεμβατικό laser, λιποαναρρόφηση και απαιτείται η πλήρης επούλωση του δέρματος.

Πόσες θεραπευτικές συνεδρίες χρειάζονται;

Μία τυπική θεραπεία αποτελείται από 4 με 6 συνεδρίες με συχνότητα μία ανά εβδομάδα. Κάθε συνεδρία διαρκεί από 20 έως 30 λεπτά. Συνιστάται να γίνεται συντήρηση με μία συνεδρία κάθε 4 έως 8 εβδομάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πώς δρα η τριπολική ραδιοσυχνότητα APOLLO;

Η εστιασμένη ενέργεια της τριπολικής ραδιοσυχνότητας έχει στόχο τις κολλαγόνες ίνες του δέρματος τις οποίες θερμαίνει και τις συσφίγγει έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ορατό άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου. Παράλληλα η θερμότητα αυξάνει το μεταβολισμό των ινοβλαστών και την παραγωγή νέων κολλαγόνων ινών. Με αυτό τον τρόπο η τριπολική ραδιοσυχνότητα APOLLO σμιλεύει το σώμα, αυξάνει την ελαστικότητα και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Η εστιασμένη ενέργεια στοχεύει όχι μόνο στο κολλαγόνο του δέρματος, αλλά και στα λιποκύτταρα. Η θέρμανση των λιποκυττάρων έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του μεταβολισμού τους, την απελευθέρωση λιπαρών οξέων έξω από την κυτταρική μεμβράνη και την πρόσληψή τους από το αγγειακό σύστημα. Τα λιπώδη κύτταρα μετά την απελευθέρωση των λιπαρών οξέων συρρικνώνονται. Αυτή η διαδικασία συνδυάζεται και με τη σύσπαση των κολλαγόνων ινών του χορίου με αποτέλεσμα την ελάττωση της περιφέρειας του σώματος και την βελτίωση της κυτταρίτιδας στην περιοχή που γίνεται η θεραπεία.

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ