Θεραπεία προσώπου με Laser Genesis

Το Laser Genesis της Cutera αποτελεί μία πρωτοποριακή τεχνολογία για την παραγωγή νέου κολλαγόνου με αποτέλεσμα ένα υγιές και σφριγηλό δέρμα. Οι διεσταλμένοι πόροι, το κοκκίνισμα, οι λεπτές ρυτίδες και η χαλάρωση βελτιώνονται αισθητά.

Η μέθοδος του Laser Genesis χρησιμοποιεί τεχνολογία μη επεμβατική, με ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη συνεδρία χωρίς πόνο, ερεθισμό και οίδημα.

Ο χρόνος της θεραπείας είναι περίπου 30 λεπτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα αποτελέσματα είναι περισσότερο εμφανή μετά από 4 εβδομάδες. Ο χρόνος αυτός απαιτείται για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Για καλύτερα αποτελέσματα χρειάζονται 4-6 συνεδρίες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Στόχοι της θεραπείας είναι:

  • Το ερύθημα
  • Οι διεσταλλμένοι πόροι
  • Η ανώμαλη επιφάνεια και η υφή
  • Οι ουλές ακμής
  • Οι λεπτές ρυτίδες
  • Οι ραβδώσεις

Πώς λειτουργεί

Η ενέργεια του Laser Genesis διεισδύει κάτω από την επιφάνεια του δέρματος και θερμαίνει λεπτές δομές όπως την μικροκυκλοφορία, τους ινοβλάστες, τις κολλαγόνες και τις ελαστικές ίνες με αποτέλεσμα την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Δε χρειάζεται καμία αναισθησία. Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος κατά τη διάρκεια του έτους, ακόμη και τους θερινούς μήνες χωρίς το φόβο τυχών επιπλοκών.

Μπορεί να συνδυασθεί με άλλες θεραπείες.

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί μας ασθενείς,

Στη Derma Clinic διακατεχόμενοι έντονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση και έξαρση του Covid-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ασφάλεια όλων μας, το ιατρείο μας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ έκτακτα δερματολογικά περιστατικά.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δύσκολη περίοδος!