Μεσογλυπτική – (Ενέσιμη Λιπόλυση – Θεραπεία κυτταρίτιδας)

Ελάττωση τοπικού λίπους - κυτταρίτιδας

Η Μεσογλυπτική είναι μέθοδος μεσοθεραπείας και αποτελεί την ιδανική επιλογή σε ασθενείς που επιθυμούν να αφαιρέσουν μικρές ποσότητες λίπους που εντοπίζονται στους βραχίονες, γοφούς, κοιλιά, μηρούς, λαιμό και πηγούνι. Είναι μία εναλλακτική λύση  για τους ασθενείς που δεν αποφασίζουν να κάνουν την επεμβατική λιπογλυπτική. Σ‘αυτές τις περιπτώσεις η Μεσογλυπτική είναι μία λύση, όμως σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει εντελώς τη λιποαναρρόφηση-λιπογλυπτική.

Ποιός είναι ο στόχος;

Η ενέσιμη φόρμουλα που χρησιμοποιείται στη Μεσογλυπτική εξατομικεύεται και είναι ανάλογη με το βαθμό και το στάδιο που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα. Τα φάρμακα δρουν ως εξής:

  • Διαλύουν τα περίσσια λιποκύτταρα
  • Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος
  • Μαλακώνουν τις συνδετικές ίνες
  • Βελτιώνουν την παροχέτευση της λέμφου

 

Ποιά είναι τα αποτελέσματα της μεθόδου;

Τα αποτελέσματα είναι η ελάττωση της εμφάνισης του «φλοιού πορτοκαλιού» και της ποσότητας του λίπους της περιοχής που θεραπεύεται.

Συνήθως χρειάζεται μία σειρά θεραπειών (3-5) σε διάστημα δύο με τεσσάρων εβδομάδων. Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε πόντους και σταθερά με την προϋπόθεση ότι ο ασθενής ασκείται κανονικά, τρέφεται υγιεινά και προσέχει το σωματικό του βάρος.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποια είναι η τεχνική της Μεσοθεραπείας;

Με πολύ λεπτές βελόνες το ειδικό για κάθε περίπτωση διάλυμα διοχετεύεται στο άνω υποδόριο στρώμα του δέρματος, εκεί που βρίσκεται ο λιπώδης ιστός. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, γιατί οι βελόνες είναι πολύ λεπτές και προηγουμένως έχουμε ψύξει την περιοχή με ειδικές παγοκύστεις. Οι ενέσεις γίνονται πολύ κοντά η μία στην άλλη σε απόσταση περίπου ενός εκατοστού και σε πολύ μικρές ποσότητες. Η φόρμουλα που χρησιμοποιείται εξατομικεύεται και είναι ανάλογη με το βαθμό και το στάδιο που βρίσκεται η κυτταρίτιδα.

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ