Μικροδερμαπόξεση

Η Μικροδερμοαπόξεση ως μέθοδος χρησιμοποιείται κυρίως στην αισθητική δερματολογία και αποτελεί μία μη επεμβατική μέθοδο που στοχεύει στην απομάκρυνση των νεκρών και επιφανειακών κυττάρων και στην εμφάνιση νέων.  Κρύσταλλοι αργιλίου ή οξειδίου του αλουμινίου εκτοξεύονται ελεγχόμενα, προσκρούουν στην επιφάνεια του δέρματος , ενώ συγχρόνως αναρροφώνται μαζί με το απολεπισμένο δέρμα.

Το βάθος της δράσης των κρυστάλλων πάνω στο δέρμα είναι ανάλογο με την ένταση και την ταχύτητα που εκτοξεύονται οι κρύσταλλοι.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Μικροδερμοαπόξεση διεγείρει, ενεργοποιεί, τονώνει, αποκαθιστά όλες τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος σε βάθος, ώστε να έχουμε μία ουσιαστικά υγιή, εμφανισιακά λαμπερή και λεία επιδερμίδα. Με τη διαδικασία αυτή το πάχος της επιδερμίδας συνεχώς αυξάνει, αναπαράγεται ελαστίνη, αυξάνει η ελαστικότητα και ο τόνος του δέρματος.

Συστήνεται η επανάληψη των συνεδρίων σε διαστήματα 2 εβδομάδων

Το δέρμα αποκαθίσταται σε 1-4 ημέρες. Σταδιακά βελτιώνεται η υφή, το χρώμα, η λιπαρότητα, οι διασταλμένοι πόροι, η χαλάρωση και οι ευρυαγγείες του δέρματος

Η Μικροδερμοαπόξεση συνιστάται για:

  • Peeling
  • Αναζωογόνηση θαμπού, ξηρού και σκληρού δέρματος
  • Εξάλειψη ουλών ακμής
  • Εξάλειψη δυσχρωμιών
  • Βελτίωση λεπτών ρυτίδων
  • Βελτίωση ατροφικών ουλών
  • Θεαματική μείωση ραβδώσεων
  • Μείωση της λιπαρότητας της επιδερμίδας

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί μας ασθενείς,

Στη Derma Clinic διακατεχόμενοι έντονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση και έξαρση του Covid-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ασφάλεια όλων μας, το ιατρείο μας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ έκτακτα δερματολογικά περιστατικά.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δύσκολη περίοδος!