Τα νήματα ανάρτησης

Τα νήματα ανάρτησης τεντώνουν το δέρμα και διορθώνουν το οβάλ του προσώπου. Ενδείκνυνται σε πρόσωπο με μικρή πτώση. Το υλικό των νημάτων είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στη χειρουργική για τη συρραφή των τραυμάτων. Μπορεί να είναι απορροφήσιμα, μόνιμα ή συνδυασμός και των δύο.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπάρχουν πολλά είδη, διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

Τα ενέσιμα που εφαρμόζονται με λεπτές βελόνες κάτω από το δέρμα και δημιουργούν ένα στηρικτικό πλέγμα

Τα ανάρτησης, που είναι μεγάλα νήματα, εφαρμόζονται με ειδικές βελόνες, διαθέτουν κατά μήκος αγκιστράκια ή κώνους ώστε να σκαλώνουν κάτω από το δέρμα, να το τραβάνε και να το σταθεροποιούν στη θέση που θα δώσει την εμφάνιση ανόρθωσης του προσώπου.

Η εφαρμογή

Η τοποθέτηση των νημάτων γίνεται με τοπική αναισθησία, διαρκεί περί τη 1 με 2 ώρες.  Ένα ελαφρό οίδημα που δημιουργείται στο πρόσωπο διαρκεί περί τις 5 μέρες. Το αποτέλεσμα μεγιστοποιείται σε 2 με 3 μήνες. Ενδείκνυται σε γυναίκες μεταξύ 40 και 50 ετών με μικρή χαλάρωση και πτώση του προσώπου. Η τεχνική απαιτεί δεξιοτεχνία και εμπειρία από μέρους του γιατρού που την εφαρμόζει.

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί μας ασθενείς,

Στη Derma Clinic διακατεχόμενοι έντονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση και έξαρση του Covid-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ασφάλεια όλων μας, το ιατρείο μας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ έκτακτα δερματολογικά περιστατικά.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δύσκολη περίοδος!