Υπεριδρωσία

Η υπερβολική έκκριση ιδρώτα από τους ιδρωτοποιούς αδένες σε σημεία του σώματος, όπως μασχάλες, παλάμες και πέλματα είναι πολύ ενοχλητική. Η υπεριδρωσία μπορεί να προκαλεί προβλήματα σε κοινωνικό και εργασιακό επίπεδο.

Η αντιμετώπισή της μπορεί να είναι η τοπική χρήση σκευασμάτων, η λήψη αντιχολινεργικών φαρμάκων ή Laser.  Η πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση είναι η έγχυση διαλύματος Βουτυλινικής Τοξίνης (Μπότοξ), το οποίο αδρανοποιεί τη λειτουργία των ιδρωτοποιών αδένων για ένα χρονικό διάστημα 6-8 μηνών. Σε ορισμένα άτομα το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι ένα χρόνο. Όταν επανέλθει η υπερβολική έκκριση ιδρώτα η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως εφαρμόζεται η θεραπεία;

Πολλαπλές εγχύσεις της Βουτυλινικής Τοξίνης (Μποτοξ) γίνονται στην επιφάνεια του δέρματος που θέλουμε να θεραπεύσουμε με λεπτή βελόνη, μετά από επάλειψη αναισθητικής αλοιφής. Αμέσως μετά ο ασθενής είναι σε θέση να συνεχίσει τις δραστηριότητές του.

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί μας ασθενείς,

Στη Derma Clinic διακατεχόμενοι έντονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση και έξαρση του Covid-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ασφάλεια όλων μας, το ιατρείο μας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ έκτακτα δερματολογικά περιστατικά.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δύσκολη περίοδος!