Η κλινική

Η DermaClinic

Το DermaClinic άρχισε τις υπηρεσίες του το 1979 ως Δερματολογικό ιατρείο της ιατρού Δήμητρας Ντάσιου και από το 2002 ως Εταιρεία παροχής Δερματολογικών και Δερματοχειρουργικών υπηρεσιών με τη συνεργασία ειδικών Δερματολόγων και εξειδικευμένου προσωπικού με πολυετή εμπειρία.  Ασθενείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μας εμπιστεύονται για τα αποτελέσματα που προσφέρουμε ακόμη και στις πιο προχωρημένες σύγχρονες και εξειδικευμένες θεραπείες.

Το Δερματολογικό –  Δερματοχειρουργικό κέντρο DermaClinic διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό και οι επιλογή της θεραπείας για τον κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένη ανάλογα με τις ανάγκες του.

Σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός

Η DermaClinic διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, με πατενταρισμένες τεχνικές που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από τις πιο γνωστές δερματολογικές κοινότητες.

Στον εξοπλισμό της κλινικής ανήκει και τo Xeo® της Cutera το οποίο είναι ένα laser Nd:Yag και πηγής παλμικού φωτός που προσφέρει λύσεις για ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, των ευρυαγγειών σε πρόσωπο και σώμα, των αιμαγγειωμάτων προσώπου και σώματος και των μυκητιάσεων των ονύχων.

Το Laser Soprano Ice® εγγυάται την πιο ανώδυνη και αποτελεσματική αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις εποχές του χρόνου.

Η σύγχρονη τεχνική της λιπογλυπτικής με δονήσεις εξασφαλίζει τη γρήγορη και ασφαλή αφαίρεση του τοπικού λίπους. Η συσκευή Liposat συνδυάζει τις δονήσεις που βοηθούν στη μικροσκοπική διάσπαση του λίπους και την κάνουλα αναρρόφησης που το απομακρύνει εύκολα και γρήγορα από το σώμα.

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ