Πριν

Μετά

Θεραπεία Botox

Η Βουτυλινική τοξίνη (Botox) είναι η κατεξοχήν θεραπεία για τις ρυτίδες έκφρασης, γιατί χαλαρώνει το τμήμα του μυ που είναι υπεύθυνο. Συνήθως εφαρμόζεται στις ρυτίδες που βρίσκονται στο άνω μέρος του προσώπου:  ρυτίδες  συνοφρύωσης (ανάμεσα στα μάτια), του μετώπου, του «ποδιού χήνας», τις ρυτίδες «καπνιστή» στο άνω χείλος κ.λ.π.

Λιποενέσεις (Lipofiling)

Το lipofilling είναι θεραπεία πλήρωσης με λίπος και βλαστοκύτταρα που περιέχονται μέσα στο σωματικό λίπος με σκοπό όχι μόνο την ανανέωση του προσώπου, αλλά και την  επανόρθωση του όγκου ξαναχτίζοντας τα ζυγωματικά, τους κροτάφους, τα μάγουλα, το πηγούνι, το στόμα, δηλαδή τις περιοχές, που άλλαξαν εξατομικευμένα σε κάθε ασθενή με την πάροδο του χρόνου.

Πριν

Μετά

Πριν

Μετά

Χειρουργικές μέθοδοι με Laser CO2

Η αφαίρεση των σπίλων μπορεί να είναι επιθυμητή και για αισθητικούς λόγους ή πρακτικούς (τριβή με τα ρούχα, ερεθισμός). Οι επίπεδες ελιές αφαιρούνται χειρουργικά με τομή και συρραφή, ενώ οι διογκωμένες (εξωφυτικές) αφαιρούνται με Laser CO2 αφού πρώτα αφαιρεθεί επιπεδωτικά το τμήμα που προεξέχει, ώστε να μπορεί να σταλεί στο παθολοανατομικό εργαστήριο για ανάλυση.

Η Λιπογλυπτική

Είναι η μόνη μέθοδος που πραγματοποιείται σε μία μόνο συνεδρία κι έχει μόνιμα αποτελέσματα. Στη λιπογλυπτική διασπώνται τα υποδόρια διαφραγμάτια κι αναρροφάται το περίσσιο λίπος, αν υπάρχει. Διαφέρει από την κλασσική λιποαναρρόφηση ως προς τον ήπιο χαρακτήρα της: Γίνεται με την «διογκωτική» τοπική αναισθησία», τεχνική που εξελίχθηκε από δερματοχειρουργούς. Μεγάλες ποσότητες υγρών διοχετεύονται στον υποδόριο ιστό, το λίπος ρευστοποιείται και με μία λεπτή κάνουλα εξομαλύνεται.

Πριν

Μετά

Πριν

Μετά

Ακτινικές υπερκερατώσεις

Οι ακτινικές υπερκερατώσεις είναι βλάβες του δέρματος με χρώμα ελαφρά κόκκινο, συχνά καλύπτονται με λέπια και πρόκειται για προκαρκινικές βλάβες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ