Ακμή

Μην επιτρέπεις στην ακμή να αφήσει τα ίχνη της.

Η ακμή και η ροδόχρους ακμή μπορεί να εμφανίζεται συνήθως κατά την εφηβεία, μπορεί όμως να απασχολεί και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με αρνητικές επιδράσεις στη ψυχολογία. Η έγκαιρη φαρμακευτική θεραπεία από την έναρξη των πρώτων στοιχείων ακμής (μαύρα στίγματα, κύστες, φλύκταινες) προλαβαίνει την έξαρση της ακμής και την πρόκληση ουλών που δύσκολα θεραπεύονται. Εκτός από τις συμβουλές για σωστή φροντίδα του δέρματος και θεραπεία στο σπίτι, ο ιατρός μπορεί να συστήσει και θεραπείες στο ιατρείο, ανάλογα με το είδος και τον βαθμό της έντασης της ακμής.

Είδη θεραπειών στο ιατρείο:

  • Καθαρισμός προσώπου, σώματος
  • Χημικά πίλινγκ
  • Φωτοθεραπεία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί μας ασθενείς,

Στη Derma Clinic διακατεχόμενοι έντονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση και έξαρση του Covid-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ασφάλεια όλων μας, το ιατρείο μας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ έκτακτα δερματολογικά περιστατικά.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δύσκολη περίοδος!