Ανανέωση προσώπου (Υαλουρονικό οξύ)

Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και χαλαρώνει, το σχήμα και οι όγκοι του προσώπου αλλάζουν με αποτέλεσμα την πτώση και το σχηματισμό ρυτίδων και αυλακώσεων.  Λιποενέσεις «Lipofiling”, υαλουρονικό οξύ, νήματα ανόρθωσης, Μπότοξ (Botox®) κ.α. διαρκώς εξελίσσονται και προσφέρουν πολλά στη μάχη κατά της γήρανσης.

Το Υαλουρονικό οξύ

Το Υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται κύρια για γέμισμα των ρυτίδων στο μέσο και κάτω μέρος του προσώπου: γύρω από τα χείλη, τις ρυτίδες «πικρίας» (από τις γωνίες του στόματος προς το πηγούνι), τις ρινοχειλικές αύλακες (από τα πτερύγια της μύτης προς το στόμα), τους κύκλους κάτω από τα μάτια, το γέμισμα των χειλιών κ.α. Το προϊόν εγχύεται με ένεση στην περιοχή που χρειάζεται γεμίζει και δίνει όγκο. Το Υαλουρονικό οξύ παράγεται στο εργαστήριο, όμως πρόκειται για ένα φυσικό συστατικό του συνδετικού ιστού του δέρματός μας και για αυτό γίνεται γενικά πολύ καλά αποδεκτό από το σώμα μας. Προσδίδει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Η εφαρμογή

Η έγχυση του υλικού γίνεται με μια πολύ λεπτή βελόνη ή μικρο-κάνουλα και διαρκεί το πολύ 30 λεπτά. Με την προσθήκη τοπικού αναισθητικού η εφαρμογή γίνεται ανώδυνη. Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως και διαρκεί κατά μέσο όρο ένα χρόνο.

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για την έναρξη της θεραπείας, αν και συνήθως οι ρυτίδες αρχίζουν μετά τα 30-40 χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί μας ασθενείς,

Στη Derma Clinic διακατεχόμενοι έντονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση και έξαρση του Covid-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ασφάλεια όλων μας, το ιατρείο μας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ έκτακτα δερματολογικά περιστατικά.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δύσκολη περίοδος!