Ανόρθωση γλουτών με νήματα

Η χαλάρωση και η πτώση των γλουτών μπορεί να αντιμετωπιστεί μη επεμβατικά και χωρίς να αυξήσουμε τον όγκο των γλουτών. Η τεχνική που εφαρμόζουμε στη DermaClinic είναι η τοποθέτηση ενέσιμων νημάτων, που δημιουργούν πλέγμα στήριξης των ιστών. Η τοποθέτησή τους γίνεται ανώδυνα με τοπική αναισθησία, χωρίς να διακόψετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες και χωρίς να αφήνει σημάδια.
Υπάρχουν δύο κατηγορίες νημάτων: τα απλά που δημιουργούν σύσφιξη στο δέρμα και αυτά που καθηλώνονται στο δέρμα και το ανασηκώνουν. Συχνά χρειάζεται συνδυασμός και των δύο.
Στη Dermaclinic αφού εξεταστείτε από τους ιατρούς θα σας προταθεί η κατάλληλη μέθοδος για σας, ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί μας ασθενείς,

Στη Derma Clinic διακατεχόμενοι έντονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση και έξαρση του Covid-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ασφάλεια όλων μας, το ιατρείο μας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ έκτακτα δερματολογικά περιστατικά.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δύσκολη περίοδος!