Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Σε άτομα με ακμή συχνά δημιουργούνται μικρές κύστες και φαγέσωρες (κοινώς μαύρα στίγματα). Ο βαθύς καθαρισμός απαλλάσσει το δέρμα από αυτό το αντιαισθητικό πρόβλημα και συντομεύει τη θεραπεία της ακμής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαδικασία

Μετά από καλή καθαριότητα με ειδικό υγρό σαπούνι ή γαλάκτωμα και λοσιόν, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα με κρέμα πίλινγκ και με μηχάνημα που εκπέμπει ατμό γίνεται διαστολή των πόρων. Κατόπιν με ειδικό εργαλείο (φαγεσωρόπληκτρο) αφαιρείται το σμήγμα από τους πόρους και τις κύστες. Η διαδικασία αυτή γίνεται με απαλές κινήσεις από Δερματολόγο και εξειδικευμένο αισθητικό. Η θεραπεία τελειώνει με επάλειψη ελαφρού οξέος ώστε να κλείσουν οι πόροι και ακολουθεί εφαρμογή καταπραϋντικής μάσκας.

Αποτέλεσμα

Με το βαθύ καθαρισμό μειώνεται η λιπαρότητα και καθαρίζουν οι πόροι από το σμήγμα οπότε σταματάνε οι φλεγμονές. Το δέρμα ηρεμεί και ανταποκρίνεται καλύτερα στη φαρμακευτική αγωγή και στην χρήση των καλλυντικών. Το αποτέλεσμα είναι η θεραπεία της ακμής και ένα υγιές, καθαρό και λαμπερό δέρμα.

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί μας ασθενείς,

Στη Derma Clinic διακατεχόμενοι έντονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση και έξαρση του Covid-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ασφάλεια όλων μας, το ιατρείο μας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ έκτακτα δερματολογικά περιστατικά.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δύσκολη περίοδος!