Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Σε άτομα με ακμή συχνά δημιουργούνται μικρές κύστες και φαγέσωρες (κοινώς μαύρα στίγματα). Ο βαθύς καθαρισμός απαλλάσσει το δέρμα από αυτό το αντιαισθητικό πρόβλημα και συντομεύει τη θεραπεία της ακμής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαδικασία

Μετά από καλή καθαριότητα με ειδικό υγρό σαπούνι ή γαλάκτωμα και λοσιόν, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα με κρέμα πίλινγκ και με μηχάνημα που εκπέμπει ατμό γίνεται διαστολή των πόρων. Κατόπιν με ειδικό εργαλείο (φαγεσωρόπληκτρο) αφαιρείται το σμήγμα από τους πόρους και τις κύστες. Η διαδικασία αυτή γίνεται με απαλές κινήσεις από Δερματολόγο και εξειδικευμένο αισθητικό. Η θεραπεία τελειώνει με επάλειψη ελαφρού οξέος ώστε να κλείσουν οι πόροι και ακολουθεί εφαρμογή καταπραϋντικής μάσκας.

Αποτέλεσμα

Με το βαθύ καθαρισμό μειώνεται η λιπαρότητα και καθαρίζουν οι πόροι από το σμήγμα οπότε σταματάνε οι φλεγμονές. Το δέρμα ηρεμεί και ανταποκρίνεται καλύτερα στη φαρμακευτική αγωγή και στην χρήση των καλλυντικών. Το αποτέλεσμα είναι η θεραπεία της ακμής και ένα υγιές, καθαρό και λαμπερό δέρμα.

H Αισθητικός της Derma Clinic μας λύνει όλες τις απορίες σχετικά με τον καθαρισμό προσώπου και την ακμή.
Ο καθαρισμός, αποτελεί την ιδανική θεραπεία για τη σωστή και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, ώστε να δείχνει πιο λαμπερή, λεία και ενυδατωμένη!

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ