Η θεραπεία LPG - Εndermologie

Η μέθοδος Εndermologie του γαλλικού οίκου LPG αποτελεί μια αποτελεσματική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού πάχους. Πρόκειται για ένα ιατρικό μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας, εγκεκριμένο από το μεγαλύτερο και πλέον αυστηρό οργανισμό F.D.A. Αμερικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατάλληλα θεραπευτικά πρωτόκολλα εφαρμόζονται σε κάθε άτομο, ανάλογα με το πρόβλημα που αρχικά αξιολογείται από τον ιατρό. Η φιλοσοφία της θεραπείας Endermologie στηρίζεται στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη δράση δύο κυλίνδρων, οι οποίοι μηχανοποιούν και κινητοποιούν το δερματικό ιστό, αναδιπλώνοντάς τον με μαλάξεις, ενώ η ταχύτητα και η ένταση προγραμματίζονται από πίνακα ελέγχου βάσει θεραπευτικού πρωτοκόλλου.

Πρόκειται για μια μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία, η οποία παρέχει ένα αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης και δεν απαιτεί καμία χειρουργική πράξη ή χρήση χημικών ουσιών. Απλά ενεργοποιεί και ανανεώνει κάποιες από τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού και του δέρματος. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα επιλογής θεραπευτικού προγράμματος το οποίο αποσκοπεί στην επούλωση και βελτίωση μετεγχειρητικών και μετατραυματικών προβλημάτων. Ο αριθμός συνεδριών κυμαίνεται ανάλογα με το πρόβλημα.
Απαραίτητη είναι η συντήρηση μια φορά το χρόνο όπως με την μεσοθεραπεία και την τριπολική ραδιοσυχνότητα.

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί μας ασθενείς,

Στη Derma Clinic διακατεχόμενοι έντονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση και έξαρση του Covid-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ασφάλεια όλων μας, το ιατρείο μας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ έκτακτα δερματολογικά περιστατικά.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δύσκολη περίοδος!