Μυρμηκυιές – Σμηγματορροϊκές Υπερκερατώσεις – Θηλώματα

Ποικιλία από καλοήθη ογκίδια του δέρματος με διαφορετικές μορφές μπορεί να εμφανίζεται στο δέρμα με κύρια αιτία την ανάπτυξη του ιού H.P.V. (Human Papilloma Virus - ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων). Πρόκειται δηλαδή για ένα είδος μόλυνσης από τον ιό. Ανάλογα με τον τύπο του ιού αναπτύσσονται και διαφορετικά μορφώματα, τα οποία μεγαλώνουν και πολλαπλασιάζονται με το χρόνο και είναι ενοχλητικά. Υπάρχουν τύποι υπερκερατώσεων που οφείλονται στον ιό και μπορεί να εξελιχθούν σε καρκίνο του δέρματος αν αφεθούν χωρίς θεραπεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο στόχος των θεραπειών είναι να αφαιρεθούν με ασφάλεια οι βλάβες, το δέρμα να είναι καθαρό και να περιορισθεί ο πληθυσμός των ιών στο δέρμα, ώστε να περιορισθεί και η δημιουργία νέων βλαβών.

Ο ιατρός μετά τη διάγνωση θα συζητήσει μαζί σας την κατάλληλη θεραπευτική μέθοδο για την περίπτωσή σας.

Η θεραπεία των  βλαβών από τον ιό H.P.V περιλαμβάνει:

  • Laser θεραπεία
  • Φαρμακευτική θεραπεία με τοπικά σκευάσματα

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί μας ασθενείς,

Στη Derma Clinic διακατεχόμενοι έντονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση και έξαρση του Covid-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ασφάλεια όλων μας, το ιατρείο μας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ έκτακτα δερματολογικά περιστατικά.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δύσκολη περίοδος!