Ο καρκίνος του δέρματος – Ιάσιμος 100% με τη σωστή αντιμετώπιση

Τις τελευταίες δεκαετίες η συχνότητα του καρκίνου του δέρματος έχει αυξηθεί σημαντικά. Όμως, με την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία οι περισσότεροι δερματικοί καρκίνοι θεραπεύονται εντελώς.

Όταν ο δερματικός καρκίνος διαγνωσθεί έγκαιρα και θεραπευθεί προλαμβάνεται η διασπορά του σε άλλα σημεία του σώματος με πολύ καλή έκβαση.

Βασικοκυτταρικός καρκίνος

Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα του δέρματος είναι ο πιο συχνός καρκίνος του δέρματος, ιδιαίτερα σε άτομα που έχουν εκτεθεί για πολλά χρόνια στην ακτινοβολία του ήλιου για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους. Εμφανίζεται συνήθως σαν ένα μικρό ογκίδιο με ρόδινο χρώμα ή σαν μια ουλή χωρίς να πονάει. Μεγαλώνει αργά και μπορεί να φθάσει σε βαθιά στρώματα κάτω από το δέρμα και να αρχίσει να αιμορραγεί. Όταν αφαιρεθεί σε υγιείς ιστούς δεν έχει καμία επίπτωση στην υγεία του ασθενή.

Ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα

Το ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα είναι δεύτερο σε συχνότητα. Εμφανίζεται σαν μια κοκκινωπή βλάβη με λίγο λέπι ή σαν μια μικρή πληγή που μεγαλώνει. Αν παραμεληθεί μπορεί να δώσει μεταστάσεις σε κοντινούς λεμφαδένες ή και σε όργανα.

Μελάνωμα

Το μελάνωμα είναι ένας από τους πιο θανατηφόρους καρκίνους του δέρματος, επειδή μπορεί να διασπαρθεί πολύ γρήγορα μέσα στο σώμα. Με την έγκαιρη ανίχνευση και άμεση χειρουργική αφαίρεση τα περισσότερα μελανώματα θεραπεύονται με ποσοστό ίασης μέχρι 100%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θεραπεία

Η χειρουργική αφαίρεση του όγκου και ενός μέρους υγιούς δέρματος γύρω από αυτόν είναι η μέθοδος επιλογής. Το τραύμα που σχηματίζεται διορθώνεται με απλή συρραφή ή με τοποθέτηση μοσχεύματος ή κρημνού. Όλες σχεδόν οι χειρουργικές θεραπείες εφαρμόζονται με τοπική αναισθησία που εξασφαλίζει την ασφάλεια του ασθενή και τη σύντομη ανάρρωση.

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ