Ανανέωση προσώπου (PRP - λιποενέσεις)

Η ιδανική λύση για την  ανανέωση του προσώπου και την δημιουργία όγκων κατά περιοχές με σκοπό την επανάκτηση του νεανικού σχήματος είναι  η εμφύτευση λίπους από το ίδιο το άτομο (αυτόλογο). Αποτελεί ιδανικό υλικό για γέμισμα των ατροφικών περιοχών του προσώπου ή των βαθιών ρυτίδων και είναι απόλυτα αποδεδειγμένο μετά από 30 περίπου χρόνια εφαρμογής.  Οι λιποενέσεις είναι μία μέθοδος, η οποία απέδειξε ότι παρέχει πολύ ικανοποιητικό αισθητικό αποτέλεσμα με ασφάλεια και μεγάλη διάρκεια. Η προσθήκη πλάσματος εμπλουτισμένου με αιμοπετάλια PRP (Platelet Rich Plasma) στο λίπος αποδίδει μεγαλύτερη βιωσιμότητα στο μόσχευμα και μεγαλύτερη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος ως προς την τονικότητα, ελαστικότητα και πάχος του χορίου και της υποδόριου στιβάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί μας ασθενείς,

Στη Derma Clinic διακατεχόμενοι έντονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση και έξαρση του Covid-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ασφάλεια όλων μας, το ιατρείο μας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ έκτακτα δερματολογικά περιστατικά.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δύσκολη περίοδος!