Θεραπεία προσώπου - σώματος με LimeLight (Cutera)

Το Limelight είναι θεραπεία μη επεμβατική που στοχεύει στην ανανέωση του δέρματος του προσώπου και του σώματος. Προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, καθώς βελτιώνει τόσο την τονικότητα όσο και τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, καθώς επίσης και τις επιφανειακές ατέλειες που συνδέονται με τη γήρανση και τις ηλιακές βλάβες. Πρόκειται για μια φωτοθεραπεία που προσαρμόζεται ανάλογα με τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, την κατάστασή της και προσφέρει αναγέννηση των κυττάρων. Είναι η απόλυτα ενδεδειγμένη θεραπεία για τις καλοήθεις χρωματικές, τις αγγειακές (ροδόχρους ακμή, αιμαγγειώματα) βλάβες, τις δυσχρωμίες (εξάλειψη των καφέ κηλίδων), των πανάδων, καθώς επίσης και σε ήπια έως μέτρια φλεγμονώδη ακμή. Οι παράμετροι που χρησιμοποιούνται εξατομικεύονται ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και το πρόβλημα που πρόκειται να αντιμετωπισθεί.

Συστήνεται μία σειρά από 3-4 θεραπείες για να επιτύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα. Οι θεραπευτικές συνεδρίες γίνονται ανά 4 εβδομάδες και η μέθοδος αποτελεί μία ιδανική θεραπεία για την διόρθωση των βλαβών από τον ήλιο μετά το πέρας του καλοκαιριού.

Πώς λειτουργεί το Lime Light;

Με εύρος μήκους κύματος 520nm έως 1100nm επιλέγουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για τον τύπο του δέρματος και το είδος των βλαβών. Η φωτεινή ακτινοβολία απορροφάται από το χρώμα των καφέ ή κόκκινων επιδερμικών κυττάρων, τα θερμαίνει ώστε να δημιουργηθεί η διαδικασία εκείνη που να επιφέρει το θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Σε μία έως τρεις εβδομάδες τα κύτταρα που έχουν απορροφήσει την φωτεινή ακτινοβολία διαλύονται και αποβάλλονται αποκαλύπτοντας νέα ομοιόμορφα χρωματικά κύτταρα. Η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής και καλά ανεκτή από τον ασθενή.

Η 2D θεραπευτική διάσταση και τα οφέλη της

Η 2D θεραπευτική διάσταση είναι συνδιασμός του Laser Genesis (Cutera) και του Lime Light (Cutera) και προσφέρει τα ακόλουθα οφέλη:

  • Μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Εξασθένιση έως και εξάλειψη των καφέ κηλίδων και βλαβών από τον ήλιο
  • Λιγότερο κοκκίνισμα
  • Μείωση των ουλών
  • Σμίκρυνση των πόρων
  • Πιο λείο δέρμα
  • Πιο σφιχτό δέρμα
  • Ρύθμιση της λιπαρότητας

Ποιοι ασθενείς μπορούν να κάνουν τη 2D θεραπεία;

Ασθενείς όλων των ηλικιών εκτός από μερικές εξαιρέσεις, όπως ασθενείς με μαυρισμένο από τον ήλιο ή πολύ σκουρόχρωμο δέρμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η DermaClinic και η θεραπεία δύο διαστάσεων με Laser (2D Laser Treatment)

Η τελευταία λέξη στη θεραπεία της ανανέωσης του δέρματος είναι η θεραπεία δύο διαστάσεων, που σημαίνει το συνδυασμό δύο πηγών φωτός: Το Laser Genesis και το Limelight σε μία συνεδρία, ώστε να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Το Limelight δουλεύει με στόχο τις επάνω στιβάδες της επιδερμίδας και του χορίου, ενώ το Laser Genesis έχει στόχο τις δύο άνω στιβάδες του χορίου. Με αυτό τον τρόπο όλες οι στιβάδες του δέρματος θεραπεύονται.

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ