Φωτοδυναμική θεραπεία με GlycoAla gel

Η τελευταία εξέλιξη της επιστήμης στην αντιγήρανση είναι η κοσμητική φωτοδυναμική  θεραπεία.  Πρόκειται για μια νέα εντυπωσιακή εξέλιξη της επιστήμης που αξιοποιεί τοπικά σκευάσματα τα οποία ευαισθητοποιούνται με το φως και έχουν ως σκοπό την ανανέωση του δέρματος. Ένας εξελιγμένος συνδυασμός του κύριου συστατικού που είναι το 5 – ALA (5-A-ΛΕΒΟΥΛΙΝΙΚΟ ΟΞΥ) εγκλωβισμένο σε νανοσωματίδια που ονομάζονται γλυκοσφαιρίδια.  Με αυτό το σύστημα εξασφαλίζεται η μεγάλη σταθερότητα, η μέγιστη διείσδυση, η ταχεία απορρόφηση και έτσι τα άριστα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα η περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ εξασφαλίζει άμεσα την ενυδάτωση του δέρματος.

 

 

Η θεραπεία στοχεύει :

  • στην βελτίωση της τονικότητας του δέρματος,
  • στην μείωση των ορατών σημείων της φωτογήρανσης,
  • στην ελάττωση των διεσταλμένων πόρων και ταυτόχρονα στην αύξηση της ενυδάτωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είναι μία ασφαλής μέθοδος, καλά ανεκτή τόσο κατά την διάρκεια της θεραπείας όσο και μετά χωρίς ορατά σημάδια, έντονους ερεθισμούς και άλλους περιορισμούς.

Η ουσία ενεργοποιείται από το φως και παράγει εντυπωσιακά αποτελέσματα αλλά με λιγότερη δυσφορία, χρόνο ανάρρωσης, παρενέργειες  και κόστος που συχνά συνδέεται με πιο επιθετικές τεχνικές. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός υψηλής αποτελεσματικότητας και χαμηλού κινδύνου καθιστά το GlycoAla ιδανική επιλογή σε εκείνους τους ασθενείς που επιθυμούν μη επεμβατικές θεραπείες.

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί μας ασθενείς,

Στη Derma Clinic διακατεχόμενοι έντονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση και έξαρση του Covid-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ασφάλεια όλων μας, το ιατρείο μας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ έκτακτα δερματολογικά περιστατικά.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δύσκολη περίοδος!