Χημικά Peeling

Τα Χημικά πίλινγκ είναι αποτελεσματικά για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα, τις χρωματικές ανωμαλίες, το θαμπό δέρμα και τις ουλές της ακμής. Πρόκειται για την εφαρμογή μιας ειδικής χημικής ουσίας, η οποία προκαλεί απομάκρυνση επιφανειακών στρωμάτων του δέρματος και στοχεύει στη δημιουργία νέου, λαμπερού, λείου, με λιγότερες ρυτίδες και ομοιόμορφο χρώμα δέρματος. Υπάρχουν πολλά είδη πίλινγκ περισσότερα από 100, τα οποία περιέχουν διαφορετικές ουσίες και φθάνουν σε διαφορετικό βάθος στο δέρμα.

 

Σε τι τύπο δέρματος εφαρμόζονται;

Εφαρμόζονται σε όλους τους τύπους δέρματος και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Π.χ., σε κανονικό, λιπαρό ή ξηρό και λεπτό δέρμα. Ακόμα, μπορεί να εφαρμοστεί και σε σκουρόχρωμο δέρμα.

Είναι επώδυνα;

Μετά την επάλειψη της δραστικής ουσίας στο δέρμα, ο ασθενής αισθάνεται ένα ελαφρό κάψιμο. Αυτό δείχνει ότι το προϊόν δρα. Αμέσως μετά, εφαρμόζεται μία ειδική μάσκα η οποία σταματά τον ερεθισμό και δίνει ανακούφιση. Μετά από 30 με 60 λεπτά το δέρμα γυρνά στην φυσιολογική του όψη και δείχνει πιο υγιές από πριν.

Τι μπορώ να περιμένω τις επόμενες μέρες;

Τις 3 πρώτες μέρες το δέρμα μπορεί να φανεί ξηρό και χρειάζονται επαλείψεις με ενυδατικές κρέμες. Μετά από τις 3-5 μέρες, το δέρμα απολεπίζεται ελαφρά. Το νέα δέρμα που εμφανίζεται μετά την απολέπιση είναι λαμπερό, λείο και γεμάτο υγεία.

Σε ποιες περιπτώσεις έχει καλό αποτέλεσμα;

Στη φωτογήρανση, ακμή, χαλάρωση, στα σημάδια ακμής, στις δυσχρωμίες και τις λεπτές ρυτίδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μερικά από τα πίλινγκ που εφαρμόζονται στο DermaClinic:

Ελαφρά έως μέτρια όπως

Βαθύ peeling

  • Lip & eye phenol peel Skin Tech
  • Easy Phen Light Skin Tech
  • Fenol Tca Esay Toskani cosmetics
  • Spots Me Line

Easy (TCA) Peel

Ανανέωση του δέρματος εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά

Το Easy (TCA) Peel είναι ένα απαλό peeling που προκαλεί απολέπιση της επιδερμίδας. Αφαιρεί λεπτές ρυτίδες, λεκέδες, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και προσφέρει πραγματικά αληθινή λάμψη και τόνωση του δέρματος. Δεν έχει αντενδείξεις και δεν απαιτεί κάποιο είδος αναισθησίας. Εφαρμόζεται (μόνο) από εκπαιδευμένο γιατρό σε 4 συνεδρίες, σε διαστήματα 8 με 15 ημερών. H πρωτότυπη σύνθεσή του και τα πρωτόκολλα εφαρμογής εξασφαλίζουν στο γιατρό απόλυτη ασφάλεια χρήσης, ενώ επιτρέπουν στον ασθενή να συνεχίζει χωρίς διακοπή τις καθημερινές του δραστηριότητες.

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ