Ψωρίαση

Η ψωρίαση είναι μια χρόνια πάθηση. Εμφανίζεται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα στέλνει λάθος μηνύματα στο δέρμα και αναπτύσσει κύτταρα πάρα πολύ γρήγορα. Μέσα σε λίγες μέρες δημιουργούνται νέα κύτταρα, τα οποία δεν προλαβαίνουν να απορριφθούν, συσσωρεύονται και σχηματίζουν τις πλάκες τις ψωρίασης.

Σήμερα υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες που δεν υπήρχαν πριν από μερικά χρόνια και εξασφαλίζουν πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα στην ψωρίαση.

Μετά από εξέταση ο ιατρός θα σας συστήσει την κατάλληλη θεραπεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GALLERY

ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπητοί μας ασθενείς,

Στη Derma Clinic διακατεχόμενοι έντονα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση και έξαρση του Covid-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συμβάλλουμε στη μείωση της εξάπλωσης του ιού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Για τους παραπάνω λόγους και για την ασφάλεια όλων μας, το ιατρείο μας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ έκτακτα δερματολογικά περιστατικά.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δύσκολη περίοδος!